Haber Ordu Ordu Haberleri
SAĞLIK

BAŞKAN KÖKEN'DEN HABERORDU'YA BAŞARI TEMENNİSİ

admin
18 Kasım 2020 19:34
Son Güncelleme: 18 Kasım 2020 19:34
Ordu ve bölgenin gündemini bilinenin aksine daha kaliteli bir vizyonla okuyucuya ulaştırmak üzere yola çıkan Haber Ordu Gazete'si artık matbu baskı ile yayınlarına devam ediyor. İstanbul Merkez ofisi kontrolünde tamamı renkli 24 sayfa şeklinde basımı yapılan gazete Orduluların masasında yerini aldı. Gazete ekibi, aynı zamanda Ordulu olan Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken'i ziyaret ederek yeni yayın süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.
BAŞKAN KÖKEN'DEN HABERORDU'YA BAŞARI TEMENNİSİ

Gazete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Günay, İlahiyatçı Eğitimci Fatma Can Günay, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Talip Kocakoç, Teknik Yönetmen Ensar Özyurt ve Grafik Tasarım-Sosyal Medya Danışmanı Melek Alkan'ı makamında ağırlayan Başkan Deniz Köken, gazetecilerle yerelden ulusala bir süre sohbet etti.

"BİSMİLLAH DEDİK"

Gazete Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Günay, yeni yayın dönemini anlatırken Ordu ve Karadeniz Bölgesi basın hayatına yeni bir nefes yeni bir heyecan olmak adına kaliteli bir ekiple yola koyulduklarını aktardı. "Bu ziyaretimizle birlikte Bismillah dedik" ifadesini kullanan Günay, Ordu - İstanbul- Ankara- İzmir - Sakarya - Samsun-Kocaeli-Düzce-Bursa gibi büyük illerdeki Ordululara da ulaşan bir çalışma içinde olduklarını vurguladı.

BAŞKAN KÖKEN: "HAYIRLI OLSUN"

Haber Ordu ekibi ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, oluşturulan yapının kaliteli bir çalışma olduğunu gördüklerini ifade ederek yaklaşık 15 yıldır web üzerinden, yeni dönemde basılı gazete olarak da yayınını sürdüren yayın kuruluşuna başarı temennisinde bulundu. Gazete için, "Ordu, Karadeniz ve İstanbul'daki Ordulular için memnuniyet verici bir gelişme" şeklinde konuşan Köken, İstanbul'daki hemşehri faaliyetlerinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Gazetecilerin ziyaretleri, gazetenin Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken'e takdim edilmesi ile sona erdi.

https://www.youtube.com/watch?v=33Alk0cUAw8

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.