Haber Ordu Ordu Haberleri
ORDU GÜNDEM

İdris Altunel’den Almanya’da Fındık Hamlesi

Bilge
07 Aralık 2022 11:50
Son Güncelleme: 07 Aralık 2022 11:50
İdris Altunel’den Almanya’ya fındık hamlesi. Bu hamle çok konuşulacak. Umut Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Altunel Fındığın sahibi İdris Altunel Ordu’dan Almanya’ya ihracat hamlesi başlattı.
İdris Altunel’den Almanya’da Fındık Hamlesi

Umut hastanesi başta olmak üzere birçok sektörde 700 kişiye istihdam sağlayan İdris Altunel hem ülke hem de Ordu ekonomisine büyük katkılar sağlayacak hamleler yapmaya devam ediyor. Ordu’nun 19 ilçesine büyük katkılar sunan Altunel şimdide ilin ekonomisine yaptığı ihracat hamlesiyle çok büyük katkı sunarak farkındalık oluşturuyor.

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır sözünü ilke edinmiş, yaptığı her işle sadece memleketi Ordu’yu değil ülkesini kapsayan adımlar atan İdris Altunel tüm Türkiye’ye farkındalık yaratacak projeler üretmeye devam ediyor.

İdris Altunel’in sahibi olduğu Altunel Fındık ürünleri Almanya’da satışa başladı. Ülkesi için var gücüyle çalışan Altunel yerli ve milli fındıkları Almanya’ya ulaştırmanın sevincini yaşarken, ülkesine ve memleketi Ordu’ya katkı sağlamanın gururunu yaşıyor.

 

 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.