Haber Ordu Ordu Haberleri
SİYASET

Şenel Yediyıldız Gündeme Dair Değerlendirmelerde Bulundu

Bilge
19 Ocak 2023 16:57
Son Güncelleme: 19 Ocak 2023 16:57
AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme dair konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Şenel Yediyıldız Gündeme Dair Değerlendirmelerde Bulundu

Gündeme dair konu başlıklarının en başında 6’lı masa vardı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına değinen AK Parti Ordu milletvekili Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür etti.

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye’nin üretken bir döneme girdiğine değinen Şenel Yediyıldız “Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye üreten bir devlet haline geldi. Artık tarımda, sanayide ve turizmde daha fazla üreten ve ürettiğini satan, ,ihraç eden ve o ihraç ettikleriyle de memleketin geçimini sağlayan bir hale geldi. Üreten bir Türkiye olmaya başladık.” Dedi.

SAVUNMA SANAYİSİNE OLAN SALDIRILARI DA DEĞERLENDİRDİ

Üreten Türkiye’nin en önemli üretimi Savunma sanayisine oldu. Son dönemlerde savunma sanayisine yapılan saldırılara da değinen AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız savunma sanayisinin gelişimini anlattı.

Türkiye’de Savunma Sanayisinde dışa bağımlılığın bırakıldığını belirterek “Savunma sanayinde her şeyi dışardan alıyorken, uçağımızı, helikopterimizi, silahımızı dahi dışardan alıyorken öyle bir hale geldik ki en modern İHA ve SİHA’larımızı kendimiz yapar hale geldik.” Dedi.

6’LI MASA KENDİ İÇİNDE SOS VERMEYE BAŞLADI

AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız savunma sanayisine saldırıda bulunan 6’lı masayı da eleştirdi.

Türkiye’nin Savunma Sanayisine ve ürettikleri İHA ve SİHA’lara dil uzatanlara cevap verdi.

6’lı masanın sistemini eleştiren Yediyıldız “Bunların karar vermesini beklerken olacak olur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya liderliğinin devam ettiğini söyleyen Yıldız bunlar dünyaya yön veremez, bunlar kendilerini kurtarmaktan aciz insanlar.” Dedi

14 Mayısta yapılacak seçimler içinde çağrıda bulunan Şenel Yediyıldız “Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya liderliği devam edecektir” diyerek 14 Mayısta seçimi kazanacaklarını söyledi.

 

 

 

Yorum Yazın